Tuesday, April 14, 2009

Alte alea...

Nu am mai scris demult si nu am nici o scuza de data asta. Am fost intrebata: "Ce mai e nou, Diana?" Asa ca iata diverse lucruri:
-cel mai important e ca mai sunt exact 4 sapt si 3 zile de scoala :)) si diana nu va mai fi boboaca :D
-vremea aici m-a terminat psihic. In februarie mi s-a zis ca trebuie sa astept pana in martie sa se mai incalzeasca de la -16 grade. Pe 1 martie mi s-a zis ca se mai intampla sa ninga si sa se inchida scolile da ca o sa fie mai bine. Pe 15 martie in mijlocul furtunilor am auzit ca aprilie e mult mai frumos. Azi e 14 aprilie si afara e frig si bate vantul si maine ploua si zilele astea am avut si 3 grade. MI s-a spus ca in mai e mai bine. Sunt curioasa daca primavara o sa mai vina vreodata sau in august cineva o sa zica ca de la iarna trecem la toamna. Aici iarna nu mai trece...(si mie inainte imi placea iarna)
-de cand am plecat din tara incerc sa ma mentin la curent cu ce se intampla in patria natala. In afara de toata amestecatura cu Gigi Becali, care zau daca inteleg de ce atata se fastacesc si zici ca e cel putin Maica Teresa (probabil ca lui i-ar place aceasta comparatie dar in fine), serios acuma. E in inchisioare, o fi facut el ceva daca e acolo. Nu inteleg ce relevanta are ca si-a spalat WC-ul si ca si-a pus perdea...bv lui si mult succes. Nu stiu daca lumea observa ca in Moldova e o mica revolutie si noi ii luam interviu in exclusivitate lui Gigi Becali despre relatiile lui cu Vadim. Mi-e si rusine de presa si politica din Romania. Miercurea trecuta la scoala o colega a deschis un ziar si zice: "Diana uite scrie de Romania". Bucuroasa ma indrept catre ziar ca sa vad: "Romania acuzata de Moldova. Ambasadorul Roman expulzat." Super.Colega se uita la mine dupa ce citeste articolul si cica: "E adevarat?". Zic : "Nu stiu" si iau ziarul ca un pic mai jos sa fie un articol minuscul despre Ceausescu si arta pe care el a furat-o din lume. N-am aparea si noi in ziar pentru ca presedintele a reusit sa reduca nivelul de coruptie sau ca tara este apreciata de UE pentru progresele nemaipomenite. Ajung acasa dupa ce incepuse nebunia cu Moldova si cautam pe internet o declaratie a lui Basescu, ca pana la urma tara pe care el o conduce era acuzata in direct la televizor/presa si radio. Gasesc doua randuri care ziceau ca Presedintele v-a da o declaratie pe 14 aprilie. Pai bravos, dl. presedinte! Eu zic sa te uiti in agenda ta si intre manichiura si pedichiura luna viitoare sa iti faci timp sa vorbesti despre cum o alta tara acuza Romania, da nu te grabi ca si luna viitoare tot aceleasi acuzatii o sa fie numai ca lumea o sa le si creada din moment ce tu nu zici nimic. Pana la urma si tacerea e un raspuns.
- Azi am primit o invitatie pe Facebook sa ma alatur unui grup care se numeste: "Nu o vrem pe Elena Basescu in Parlamentul European!" Grupul are 341 de membri si toti sunt foarte porniti. Nu stiu cum sta treaba cu Elena Basescu dar nu e ea cea care a zis: "esece"? Si daca ea e respectiva persoana....atunci ce alte probe mai trebuie ca se fie inteleasa treaba ca nu are ce cauta acolo?
Dar in fine, destul despre fam Basescu...ca nu merita
-In rest...nimic. Astept sa treaca toate (examene/prezentari/eseuri finale) si sa ne revedem cu bine acasa pe 2 iulie la otopeni :))
Numai bine si un Paste fericit tuturor!!!

2 comments:

Elena said...

telepatie azi am zis sa intru sa vad daca e vreun post nou and here it goes. cant wait to get you back here. missing your bedtime stories. la restul nu comentez, i get it my friend, la facultate una din teme e sa ne alegem o personalitate politica si sa o urmarim de'a lungul timpului, am zis sa incep usurel cu principele radu si candidatura sa la presidentie ;)) i think its funny.

Diana said...

da principele radu is an interesting character :)) sa ma tii la curent :P
si eu abia astept sa vin aksa...zilele astea cu temele astea am a severe case of home sickness :(