Tuesday, February 2, 2010

iarna sau nu?

Azi e groundhog day! Adica ce inseamna asta? Inseamna ca iese un animal din gaura lui si toata lumea asteapta sa vada daca isi vede umbra cand iese. Legenda zice ca daca isi vede umbra si se sperie mai avem 6 saptamani de iarna. Daca nu si-o vede mai avem doar 2 saptamani.
Lumea nu pare asa entuziasmata ca anul trecut. Nimeni nu a mentionat nimic.
Eu sunt cat se poate de entuzismata, astept sa ne zica daca imi mai ingheata sufletul pana la facultate sau nu.
Si animalul asta...nu stie ca e foarte greu sa dormi pe tine in drum spre facultate, pe ger. Tu incerci sa inchizi ochii dar frigul ti-a uscat retina si este practic imposibil. S-a gasit el fix sa isi vada umbra si sa se sperie. Traim intr-o lume cinica...sa se prefaca si el ca restul lumii ca nu a vazut nimic si sa isi continue viata.

Later edit: Al naibii animal....si-a vazut umbra....inca 6 saptamani de ger :(

5 comments:

Alexa03Xandra said...

Hai acasa sa vezi ce e..te pun la deszapezit si impins masina =))

Offshore said...

fain ..

radiowhisper.com said...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Poze nunta Antonia said...

felicitari, in primul rand pentru blog,
iar in al doilea rand pentru minunatele postari. chiar m-a impresionat articolul.succes in continuare

Maria said...

Frumos articol si blog felicitari.