Sunday, March 1, 2009

Cum ajunge lumea pe blogul meu

Recunosc ca atunci cand am citit despre Keyword Analysis pe blogul Lynei m a amuzat teribil si am decis sa incerc si eu. Cu ajutorul ei si putina tehnologie iata ce a iesit.
Mai jos veti vedea ce cauta lumea pe Google care eventual duce la blogul meu, in afara de codenameusa.

diana grigorescu- eu faceam referire la nicolae grigorescu ca doar operele noastre de arta se aseamana :)) da aparent cineva o cauta disperat/a pe diana grigorescu. ma face si pe mine sa vreau sa dau search :))

filmul de groaza my bloody valentine 3d- corect...am scris destul despre experienta mea cu filmul

cum se foloseste perwoll- scrie pe el...ma gandesc

my bloody valentine de ce nu merge- pai 1 pentru ca e film si nu merge ca nu are picioare, iar 2 daca l ai luat de pe odc...se mai intampla sa nu mearga

nevoia inghite detergenti- asta pare dubioasa, nu stiu cum l a lamurit blogul meu dar sincer nu stiu de ce cineva ar avea o nevoie sa inghita detergenti. acum vad altfel expresia "wash your dirty mouth" ... nu credeam ca e literally o actiune

My Bloody Valentine 3D cum este la cinematograf- dragutz daca e liniste in sala ;)

cum fac sa nu ramane gravida- asta m a debusolat, oare o fi aceiasi persoana care intreba de detergenti? nu stiu de ce google ar da ca raspuns blogul meu. nu mi amintesc sa fi scris un post despre asta. pai in primul rand...invata gramatica, acorda verbul cu subiectul si deocamdata stai departe de baieti.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa- =))=)) bbbbbb? foarte dubios

la ce se foloseste perwoll- la mai multe aparent...poti sa speli cu el..sa l inghiti ...depinde de ce ai nevoie

tort de valentine- lumea chiar da google si pentru tort? iesi afara si mergi la orice cofetarie inainte de 14 feb...chiar si dupa. e imposibil sa nu gasesti ceva.

ultimele filme bune- de cand? oricum daca gasesti filme bune anunta ma si pe mine

ni se recunosc diplomele in usa- in principiu NU. decat daca ai terminat la Romana Americana...cel putin doar de univ asta stiu eu

Si foarte multe cautari care intrebau ce fel de ochelari iti trebuie pentru My bloody Valentine si daca trebuie sa vii cu ei de acasa. Sper ca s-au lamurit cand au mers la cinematograf.
Cam atat despre modalitati de a ajunge la blogul meu...(fooarte ciudate modalitati)